Web Analytics Made Easy - Statcounter

امانقلیچ شادمهر روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: گنبدکاووس که دومین شهرستان بزرگ گلستان و دارای فرمانداری ویژه است اما در بسیاری از زیرساخت‌ها دچار عقب ماندگی تاریخی بوده که باید با نگاه ویژه مجموعه دولت و مسوولان استانی به این وضعیت پایان داده شود.

وی صدور مجوز تاسیس دانشکده علوم پزشکی را مهمترین مطالبه مردم گنبدکاووس از رییس جمهور برشمرد و بیان داشت: تحقق این موضوع که خاستگاه مردمی دارد و طبق قانون و راهبرد تمرکز گرایی باید چنین دانشکده‌ای حتی شعبه بین المللی آن در این شهرستان راه‌اندازی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شادمهر اضافه کرد: متاسفانه کوتاهی و اهمال مسوولان گلستان جهت راه‌اندازی دانشکده پزشکی در گنبدکاووس سبب شده تا اجحاف بزرگی در حق مردم این شهرستان مرزی صورت گیرد در حالی که خیلی از شهرستان‌های کشور از جمله "آشخانه، شاهرود و سرخه" که از حیث جمعیت و مساحت قابل قیاس با گنبد نیستند، دارای دانشکده علوم پزشکی هستند.

وی ادامه داد: حتی شهرهای دوم، سوم و چهارم برخی استان‌های همجوار گلستان نیز دانشکده علوم پزشکی دارند اما مشخص نیست چرا مسوولان علوم پزشکی استان از تاسیس چنین دانشکده‌ای که مطالبه به حق گنبدکاووس با ۴۰۰ هزار نفر جمعیت، خودداری می‌کنند؟

امانقلیچ شادمهر نماینده مردم گنبدکاووس در مجلس

نماینده مردم گنبدکاووس در مجلس شورای اسلامی افزود: راه‌اندازی دانشکده‌های پزشکی، مامایی و پرستاری از حقوق قانونی مردم گنبدکاووس است و نباید مردم و جوانان علاقمند به تحصیل در چنین رشته‌هایی را از این حق محروم کرد.

شادمهر گفت: از سال‌های قبل پیگیری‌های لازم برای راه‌اندازی دانشکده علوم پزشکی در گنبدکاووس انجام شد و موافقت‌های اولیه توسط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی صادر شد اما تا کنون هیچ اقدامی دراین خصوص صورت نگرفته است.

وی با تاکید بر ضرورت جبران اجحاف صورت گرفته در خصوص عدم راه‌اندازی دانشکده پزشکی در گنبدکاووس توسط مسوولان گلستان اضافه کرد: بحث آموزشی شدن چهار بیمارستان و فراهم شدن جذب دانشجو از مهرماه (امسال یا سال آینده) در این شهرستان فراهم شده است و امیدواریم در سفر رییس جمهور مجوز نهایی این مطالبه مردم صادر شود.

شادمهر، تسریع در شروع عملیات اجرایی احداث بیمارستان ۴۰۰ تخت‌خوابی گنبدکاووس جایگزین چند بیمارستان فرسوده را از دیگر مطالبات مردم این شهرستان ذکر  و اضافه کرد: متاسفانه در انجام این پروژه که از یک سال پیش دارای ردیف بودجه شده، بازهم مسوولان استان کوتاهی می‌کنند و اکنون یک سال است در انتظار تحویل زمین برای ساخت بیمارستان هستیم.

وی ادامه داد: پروژه مشابه ساخت بیمارستان ۸۰۰ تخت‌خوابی در گرگان که مصوبه آن همزمان با ساخت بیمارستان ۴۰۰ تخت‌خوابی گنبدکاووس صادر شد، در این شهر بدون مشکل شروع شده اما معلوم نیست چرا پروژه گنبد شروع نمی‌شود و با اینکه یک سال برای واگذاری زمین کلی جلسه برگزار کردند اما از تحویل آن خبری نیست؟

نماینده مردم گنبدکاووس در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: این شهرستان از حیث مراکز درمانی به سبب اینکه شرق گلستان را پوشش می دهد، وضعیت خوبی ندارد و باید با اهتمام ویژه دولت و نگاه بدون تبعیض مسوولان استانی، عقب ماندگی‌های این حوزه نیز برطرف شود.

شادمهر، تسریع در تکمیل جاده ترانزیتی موسوم به نفت، طرح جمع آوری فاضلاب شهری، تامین آب پایدار برای مناطق مرزی و ایجاد زیرساخت‌های منطقه آزاد تجاری - صنعتی اینچه برون را از دیگر مطالبات مردم گنبدکاووس از دولت جهادی و انقلابی آیت الله رییسی برشمرد و گفت: توجه به این پروژه‌ها بخش زیادی از عقب ماندگی‌های زیرساختی دومین شهرستان بزرگ و مرزی استان گلستان را برطرف می‌کند.

شهرستان گنبدکاووس ۳۷۵ هزار نفر جمعیت و پنج هزار و ۷۲ کیلومتر مربع وسعت دارد.

برچسب‌ها مجلس شورای اسلامی گنبدکاووس سفر استانی گلستان سیدابراهیم رییسی رییس جمهوری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی گنبدکاووس سفر استانی مجلس شورای اسلامی گنبدکاووس سفر استانی گلستان راه اندازی دانشکده دانشکده علوم پزشکی مردم گنبدکاووس عقب ماندگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۷۶۴۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عقب‌ماندگی تعرفه‌های پزشکی نسبت به رشد قیمت تمام شده خدمات


به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، نخستین جلسه شورای هماهنگی نظام پزشکی استان‌ها با حضور رئیس کل سازمان نظام پزشکی، معاونین و برخی از مدیران این سازمان و نیز با دعوت ۳۰ تن از روسای شورای هماهنگی نظام پزشکی استان ها، روسا و هیات رئیسه مجمع عمومی و شورای عالی نظام پزشکی به صورت مجازی برگزارشد.

در این جلسه، مطالب مهمی در خصوص تعرفه‌های پزشکی و ادامه رایزنی‌ها درباره مباحث قضایی از جمله حبس زدایی از پزشکان مطرح شد.

اعضای مدعو در این جلسه همچنین نگرانی‌ها و دغدغه‌های خودشان را در موضوع تشدید مالیات و رفع ابهامات الزام به عقد قرارداد با بیمه‌ها مطرح کردند و خواستار پیگیری از طریق شکایات به دیوان عدالت مبنی بر قوانین موجود که به ضرر جامعه پزشکی است، شدند.

در ادامه، محمد رئیس زاده رئیس کل سازمان نظام پزشکی ایران، با بیان اینکه رشد جزء حرفه‌ای تعرفه‌های پزشکی در مقایسه با سایر اجزاء تعرفه همیشه مورد غفلت واقع شده بود، گفت: امسال شاهد افزایش ۴۵ درصدی جزء حرفه‌ای بودیم که میزان افزایش این جز کم سابقه است یعنی جزء حرفه‌ای که میانگین رشد آن در ۱۴ سال اخیر ۹ و ۶ دهم درصد بود، تقریباً ۵ برابر میانگین رشد سال‌های اخیر، یعنی ۴۵ درصد رشد کرده است.

وی افزود: با این حال رشد تعرفه‌های پزشکی نسبت به قیمت تمام شده خدمات عقب است و جداول موجود نشان می‌دهد دستاورد‌ها و رایزنی‌های انجام شده در شورای عالی بیمه نسبت به دوره‌های قبل قابل قبول‌تر بوده است.

رئیس زاده با اشاره به فعالیت کارگروه اقتصاد سلامت با اولویت مالیات، عوارض و تعرفه‌ها عنوان کرد: این کارگروه بلافاصله پس از اعلام تعرفه‌های پزشکی در ۲۶ فروردین ۱۴۰۳ تشکیل جلسه داد که پیگیری‌های این کارگروه در اعلام زمان تعرفه‌های پزشکی نیز قابل توجه است.

وی با اشاره به بازه زمانی ابلاغ تعرفه‌های پزشکی در سه سال اخیر نیز گفت: تعرفه‌های پزشکی در سال ۱۴۰۱ در ۱۲ اردیبهشت، سال ۱۴۰۲ در ۲۹ فروردین و سال جاری ۲۶ فروردین ابلاغ شد که نشان می‌دهد تعرفه‌های پزشکی با حداقل تاخیر زمانی از آغاز سال ابلاغ شد.

رئیس کل سازمان نظام پزشکی ایران در ادامه به پیگیری مباحث قضایی اعضای سازمان نظام پزشکی و تلاش‌های سازمان در حبس زدایی برای جامعه پزشکان اشاره کرد و افزود: برخی مباحث تعزیرات و بازرسی در جلسه‌ای با رئیس سازمان بازرسی کل کشور مطرح شد و پس از بیان مسائل مربوط به مشکلات تعرفه ای، مقرر شد جلسه‌ای پیرامون حل مشکلات و بیان نقطه نظر‌ها تشکیل شود.

وی درباره مسائل اخیر مربوط به جامعه پزشکی نیز اظهار داشت: سازمان نظام پزشکی از حداکثر ظرفیت خود برای حل مشکلات اعضای سازمان استفاده می‌کند و معاونت‌های مختلف سازمان، شورای عالی، هیات رییسه شورای عالی نظام پزشکی و هیات رییسه مجمع در شهرستان‌ها که بدون چشم داشت وقت می‌گذارند و کار‌های مثبت و ارزشمندی هم انجام شده است. از جمله آنکه در حوزه آموزش، تقریباً یک روز در میان برنامه بازآموزی برگزار شده و نزدیک به ۲۳۶ برنامه در سال گذشته برگزار شده است که همه اینها زحمات دوستان است که در سراسر کشور انجام می‌دهند.

رئیس زاده در ادامه ارائه گزارش عملکرد سازمان نظام پزشکی به ایمن سازی ساختمان نظام پزشکی کل اشاره کرد و درباره برخی از این جزئیات گفت: تعویض آسانسور‌های ساختمان و تعمیرات در جهت ایمنی ساختمان نظام پزشکی کل بوده و همکاران ما در تعطیلات نوروز به منظور تسهیل پایان کار و مباحث مربوط به مالیات ساختمان شبانه روز تلاش کردند.

وی همچنین با اشاره به راه اندازی سامانه الکترونیک قضایی در معاونت انتظامی و هیات‌های انتظامی نظام پزشکی، اظهار داشت: راه اندازی سامانه جامع انتظامی تنها مراجعات حضوری اعضای جامعه پزشکی و مردم را پس از ثبت شکایت کاهش خواهد داد و تغییری در فرایند شروع ثبت شکایات رخ نداده و فقط اطلاع رسانی‌ها به شکل الکترونیک اعلام خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • عقب‌ماندگی‌های لرستان را با کار جهادی جبران کنیم
  • نظارت ۴۰ نفر بر روند برگزاری انتخابات مرحله دوم در گنبدکاووس
  • نظارت ۴۰ نفر بر روند برگزاری انتخابات مرحله دوم؛ گنبدکاووس
  • نقش دولت در دریافت زیرمیزی توسط پزشکان
  • عقب‌ماندگی شوراهای شهر از سایر نهادها هنوز جبران نشده است
  • عقب‌ماندگی تعرفه‌های پزشکی نسبت به رشد قیمت تمام شده خدمات
  • صیانت از آرای مردم گنبدکاووس با ۷۰۰ ناظر آموزش‌ دیده
  • رفع تنش آبی مهمترین مطالبه مردم کهگیلویه از دولت
  • بهره‌برداری از بیمارستان رزن نیازمند اهتمام دانشگاه علوم پزشکی
  • امسال و سال آینده رزن ورودی بهورز خوبی خواهد داشت