Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم گنبدکاووس در مجلس گفت: دولت و مسئولان باید جلوی انحصار خودرو، واردات تجهیزات پزشکی و تولیدات دامی را بگیرند و از برج عاجشان پایین بیایند و به فکر اشتغال باشند.

به گزارش ایران اکونومیست، امانقلیج شادمهر در جلسه علنی امروز (سه شنبه) مجلس در تذکر شفاهی خود بیان کرد: اولویت برنامه رئیس جمهور و دولتمردان در حوزه اقتصاد و معیشت بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کاسه صبر اقتصادی مردم لبریز شده است، امروز مردم ایران در حال تحمل فشار حداکثری در زمینه معیشت هستند و باری که طی سال‌ های قبل بر آنها تحمیل شده، آرام آرام به حدی سنگین و طاقت‌ فرسا شده است که حتی با افزودن پر کاهی به شکستن کمر مردم منجر خواهد شد.

وی افزود: پیمانه صبر مردم پر است، از این رو جایی برای افزایش مالیات و تابی برای تحمل عوارض بیشتر و توانی برای اتخاذ تصمیمات اقتصادی سنگین‌تر و نایی برای دستکاری در قیمت حامل ‌های انرژی و نظایر آن وجود ندارد. باید جلوی فاجعه سال ۱۴۰۱ در زمینه معیشت و اقتصاد را بگیرید.

این عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات در ادامه تصریح کرد: جهاد امروز سخت ‌تر از جهاد دیروز در جبهه ‌های جنوب غرب است چرا که جهاد دیروز با تیر و ترکش بود اما تیر و ترکش‌ های جهاد امروز نامرئی ولی بنیان ‌افکن است. تاوان جهاد دیروز شهادت و ایثار بود اما تاوان جهاد امروز مبارزه با اختاپوس‌ های اژدهای هزارسر فساد و مبارزه با رانت و رانت خواری است. کافی است جلوی مافیا و دلالان اقتصادی و انحصار گرفته شود.

شادمهر افزود: دولت و مسئولان باید جلوی انحصار خودرو، واردات تجهیزات پزشکی و تولیدات دامی را بگیرند و باید از برج عاجشان پایین بیایند و به فکر اشتغال باشند. چرا که اصل ۲۸ قانون اساسی حقی برای مردم جهت اشتغال و تکلیفی برای دولت در جهت حمایت و ایجاد اشتغال قائل شده است، بنابراین مسئولان باید بر اساس فرمایشات حضرت آقا، سیاست‌ های اشتغال سال ۱۳۹۰، سیاست‌ های کلی و اقتصاد مقاومتی در ۲۴ بند در جهت کارآفرینی، توانمندسازی، تولید اشتغال و سیاست‌ های تولید ملی اقدام کنند.

وی خاطرنشان کرد: تا کی باید شاهد بغض نترکیده جوانانی باشیم که به خاطر نبود شغل یا خشکسالی آواره کشورهای دیگر باشند؟ همچنان که شاهد صدای ۱۰۰ هزار جوانان جویای کار استان گلستان هستیم که در ترکیه و استان‌ های همجوار مشغول به کار هستند. تا کی باید شاهد شکسته شدن جمجه‌ های ۵ هزار اسنپ سوار گلستانی و شمال خراسان باشیم که هر روز از فرط بیکاری جان به لب آمده‌اند؟ چرا هیچ هلدینگ یا بانکی برای اشتغالزایی در استان گلستان ورود پیدا نکرده است؟

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: امانقلیچ شادمهر ، مجلس یازدهم ، استانی سیاسی

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: مجلس یازدهم استانی سیاسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۷۵۰۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهکارهای رئیس کمیسیون اقتصادی برای تعدیل قیمت خودرو؛از واردات تا کاهش قیمت بهای تمام شده

به گزارش «نماینده»،محمدرضا پورابراهیمی در پاسخ به اینکه چرا سهام شرکت‌هایی مانند خودروسازی‌ها با وجود گران شدن قیمت محصولات تولیدی آن‌ها، رشد نمی‌یابد، گفت: برخی از شرکت‌ها زیان انباشته سنگینی دارند و هرچه که سود نیز کنند، تازه بخشی از زیان آن‌ها کاهش می‌یابد و با این سود شرکت به درجه مطلوبی نمی‌رسند، مانند فردی که به درآمد مناسبی می‌رسد اما تازه باید بدهی‌های قبلی خود را پرداخت کند، البته این افزایش قیمت می‌تواند به عنوان یک خبر مثبت باشد.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی درباره وضعیت صنعت خودرو، بیان کرد: اولین نکته این است که بهای تمام شده تولید اقلام مصرفی در کشور ما بالاتر از متوسط قیمت تولید در کشورهای پیشرفته و متوسط است؛ به طور مثال اگر قیمت تولید هر تن آهن در ایران یک عدد مشخص باشد در سایر کشورها این عدد کمتر است.

وی در تشریح دلایل افزایش بهای تمام شده تولید، اضافه کرد: دانش فنی و تکنولوژی پایین در بخشی از صنایع و ارزان بودن قیمت حامل‌های انرژی که انگیزه‌ای برای بهبود این وضعیت ایجاد نمی‌کند و سوء مدیریت موجب شده بالا بودن بهای تمام شده تولید شده است.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم تصریح کرد: نکته دوم این است که ما نمی‌توانیم با سیاست دستوری قیمت‌ها را مدیریت کنیم، این سیاست موجب شده که یک قیمت بازار و یک قیمت کارخانه ایجاد شود این تفاوت قیمت به جیب دلالان می‌رود و سهمی از آن نصیب مردم نمی‌شود، عملا مردم در حال حاضر با قیمت‌های بازار خرید و فروش می‌کنند که پیشنهاد ما این بود که با سازوکار بازار سرمایه می‌توان کشف قیمت انجام داد تا با این روش قیمت بالا شکسته و کاهش یابد در واقع زمانیکه خودرو در حجم سنگین در قیمت بالا عرضه شود، قیمت خود به خود پایین می‌آید.

وی در ادامه توضیح داد: به جای اینکه ما قیمت را پایین نگه داریم که به واسطه این وضعیت تقاضا افزایش یابد، در قیمت بالا حجم زیاد عرضه شود تا قیمت به تدریج کاهش یابد، روش رسیدن ما به قیمت‌های پایین این نیست که دستوری قیمت را پایین نگه داریم باید قیمت بازاری را از بالا با عرضه سنگین و ایجاد مزیت‌هایی در کیفیت خودروها مهار قیمتی کنیم.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه سیاست دولت در دو قیمتی کردن تحریک تقاضا است، ادامه داد: این سیاست موجب شده که فردی که به خودرو نیز نیاز ندارد، به منظور کسب سود برای خرید خودرو ثبت‌نام کند این در حالی است که در هیچ کشوری این گونه عمل نمی‌کنند.

وی همچنین به تصویب پایه‌های مالیاتی و سوداگری و ابلاغ آن ظرف ماه‌های آینده اشاره کرد و افزود: باید سوداگری در بازار خودرو حذف کرد تا تقاضا در بازار واقعی شود.

پورابراهیمی درباره واردات خودرو نیز بیان کرد: واردات خودرو باید انجام شود تا شرکت‌های داخلی با خارجی رقابت کنند، در بلندمدت نیز از طریق سرمایه‌گذاری مشترک به تولید خودرو با بهای تمام شده پایین و باکیفیت که صادراتی نیز باشد، برسند؛ زمانی می‌توانیم ادعا کنیم که خودروی باکیفیت تولید می‌کنیم که سایر کشورها این خودرو را خریداری کند، این مهم زمانی اتفاق می‌افتد که انرژی، فولاد و... در کنار سرمایه گذاری که دانش فنی دارد، لحاظ شود.

دیگر خبرها

  • خام فروشی محصولات یکی از عوامل اصلی درآمد پایین کشاورزان
  • راهکارهای رئیس کمیسیون اقتصادی برای تعدیل قیمت خودرو؛از واردات تا کاهش قیمت بهای تمام شده
  • جواد نکونام: باد روی عملکرد ما تاثیر گذاشت؛ مردم می‌دانند سر چه کسانی باید پایین باشد
  • نکونام: سر کسانی باید پایین باشد که مردم آنها را می‌شناسند/ سقف را رعایت کردیم و گریه مان درآمد، سرمان کلاه رفت
  • نکونام: مردم می‌دانند سر چه کسانی باید پایین باشد
  • تحقق جهش تولید و افزایش اشتغال با ایجاد زنجیره ارزش محصولات کشاورزی
  • قیمت طلا در بازار امروز ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۲
  • مسئولان عملیات فرهنگی و جهاد تبیین را جدی بگیرند
  • قانون حمایت از صنایع پایین‌دستی نفت خام و میعانات گازی به تولید و اشتغال منجر می‌شود